Denne ret af
tyndtskåret, grillet aubergine serveres med en sur-sød dressing af granatæble,
en grøn bladsalat og frisk mynte. Den er fremragende som ledsager til
grillstegt kylling eller lam. Granatæblesirup kan fås i mange butikker, der
handler med varer fra Mellemøsten.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
1 stor aubergine
3 spsk olie
5 fed hvidløg,
hakket
4-5 spsk
granatæblesirup
6 spsk
balsamicoeddike
en håndfuld blandede
salatblade
havsalt og
friskkværnet sort peber efter smag
3 spsk finthakket
mynte
granatæblekerner til
garnering
* Tilberedning
1 Skær auberginen i
skiver og pensl dem med olie.
2 Grill skiverne
over middel varme til de er let brune og møre.
Tag dem af varmen og
gnid dem med hvidløget.
3 Bland
granatæblesiruppen med samme mængde balsamicoeddike
og sæt det til side.
Vend salatbladene i
lidt olie og resten af balsamicoeddiken og
smag til med salt og
peber.
4 Server aubergineskiverne dryppet med granatæblesirup,
hakket mynte og
granatæblekernerne med salaten som tilbehør.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------