Denne kalkunschnitzel er nem at tilberede og når man laver
noget med kalkun, er det godt at servere godt ciabatta brød til. Du får hele
opskriften her.
Forberedelse 30 min. Stegetid 10 min. 4 personer
# Ingredienser
4 tynde skiver skært kalkunkød
6 spsk olie
2 rødløg, i tynde skiver
1 tsk sukker
½ dl tør hvidvin
3½ spsk Dijonsennep
1 fed hvidløg, knust
salt og friskkværnet sort peber
2 spsk mayonnaise
1 ciabattabrød
1 håndfuld rucolasalat
* Tilberedning
1. Varm 2 spsk olie op i en kasserolle, tilsæt løg og sukker
og
lad det stege meget svagt i 15 min, til løgene er bløde og
let gyldne.
Tilsæt hvidvin, bring det i kog og lad det koge lidt ind.
Sæt det til afkøling.
2. Bland i en lille skål resten af olien, 1½ spsk sennep og
det knuste hvidløg. Smag til med salt og peber.
Pensl kalkunkødet med olien.
Rør resten af senneppen i mayonnaisen og sæt den til side.
3. Skær brødet igennem på langs og skær hver halvdel i to
stykker.
Læg brødet til side.
4. Grill kalkunkødet direkte over middel varme i 4-5 min.
Vend kødet og pensl det med resten af sennepsolien.
Lad det grille i yderligere 2-3 min, til det er mørt.
5. Rist brødet på grillen med den skårne flade nedad i 1-2
min.
Smør sennepsmayonnaise på de ristede stykker brød.
Læg kalkunkødet på brødet, pynt med nogle få blade
rucolasalat og
læg glaserede løg øverst.
Rødløg, der er grillet, så deres søde smag rigtig
kommer til sin ret, er som skabt til kalkunschnitzel.
Tip fra kokken
Hvis du ikke kan få færdige kalkunschnitzler, er det
nemt at lave dem selv.
Du skal bruge 150 g kalkunbryst pr. person.
Læg hvert stykke kød mellem to stykker husholdningsfilm,
brug en kagerulle og bank kødet ud i ca. ½ cm tykkelse.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk