Logo

Kødboller urtekrydrede og på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller urtekrydrede og på spid

 

Se den dejlige opskrift på grillede kødboller på spyd, der laves med en lækker fars, som grilles ved direkte varme i cirka 10 minutter. Partymad til 8 personer

 

# Ingredienser

4 urtekrydrede rå pølser af svinekød

125 g hakket oksekød

75 g rasp

1 løg, finthakket

2 spsk friske blandede krydderurter, fx persille, timian og salvie, hakkede

1 æg

salt og peber

solsikkeolie, til at pensle med

*

 

I Køkkenet

Fjern pølseskindene. kom kødet fra pølserne op i en stor skål, og skil det let med en gaffel.

Tilsæt oksekød, rasp, løg, urter og æg. Krydr med salt og peber, og rør det godt sammen med en træske.

 

Tril farsen til boller på størrelse med en golfbold med hænderne.

Sæt hver bolle på et spid eller en cocktailpind og pensl dem med olie.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Grill dem på grillristen ved jævn-stærk varme i 10 min, eller til de er gennemstegte.

Vend dem jævnligt undervejs, og pensl om nødvendigt med ekstra olie.

Læg dem på et stort serveringsfad, og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her