Logo

Grillspid - caribiske fiskespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid - caribiske fiskespid

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 6 personer

 

# Ingredienser

1 kg sværdfiskesteaks (eller anden god hvid fisk)
3 spsk olie

3 spsk limesaft

1 fed hvidløg, finthakket
1 tsk paprika

3 løg, i mindre både
6 tomater, i både
salt og peber

 

* Tilberedning

1 Skær fisken i tern på 2½ cm med en skarp kniv og kom dem i et fladbundet fad (ikke metal).

Kom olie, limesaft, hvidløg og paprika i en lille skål og pisk det sammen.

Krydr med salt og peber.

Hæld marinaden over fisken og vend det godt sammen.

Dæk med film, stil fadet på køl og lad fisken marinere i 1 time.

 

2 Varm grillen godt op.

Sæt skiftevis fisketern, løg- og tomatbåde på 6 lange træspid, der har ligget i vand i 30 min.

Gem marinaden.

 

3 Grill spiddene ved jævn varme i 8-10 min.

Vend jævnligt undervejs og pensl med marinaden indimellem.

Læg spiddene på et stort serveringsfad og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her