Logo

Lakserillettes med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakserillettes med røget laks

 

Dejlig nem og lækker rillettes af varmrøget laks. Smager dejligt på groft rugbrød, men egner sig også fortrinligt som fyld i en sandwich.

Personer: 4. Forberedelse: 10 min. Grillmetode: varmrøget. Sværhedsgrad: Let

 

# Ingredienser

200 g varmrøget laks

1 spsk ægte mayonnaise

½ dl hakkede krydderurter – fx dild, purløg, kørvel og estragon

1 spsk citronsaft

salt og peber

grillede brødskiver

 

I køkkenet

Pluk laksekødet med en gaffel, og rør det med mayonnaise.

Skyl og hak krydderurterne fint, vend dem i og smag til med citronsaft, salt og peber.

Servér på grillede brødskiver.

 

Ved grillen

Grillen er til pynt og bruges ikke, så her kan den kolde rosévin stå.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her