Logo

Lakseslikkepind

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakseslikkepind


Forkæl din familie og venner med lidt grillet fisk! Det er let at grille laks, og der er mange forskellige muligheder for tilbehør.

 

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let

Grilltemperatur: 250 °C. Udstyr: Bambusspid

 

# Ingredienser

400 g laks uden skind

30 g purløg

50 g sorte sesamfrø

50 g hvide sesamfrø

3 spsk olie

wasabi-pasta

50 g mayonnaise

 

Dip:

1 spsk honning

1 spsk sød sennep

1 spsk olie

1 g brun farin

salt og peber

*

 

I køkkenet

Skær laksen i ensartede tern. Sæt laksestykkerne på spiddene.

Sørg for, at spidserne på spiddene er dækket af laks.

Skyl purløget, og hak det fint.

Kom derefter de sorte og hvide sesamfrø og purløget i hver sin skål.

Pensl laksestykkerne med olie.

Tilsæt lidt vand til wasabi-pastaen og mayonnaisen.

Kom alle ingredienserne til dippen i en skål, og bland dem grundigt.

 

Ved grillen

Forbered grillen til direkte varme – ca. 250 °C.

Grill laksespyddene kort på begge sider – ca. 1 minut på hver side afhængigt af ternenes størrelse – og lad dem køle af herefter.

Dyp hver slikkepind i først dippen og herefter enten i de sorte eller hvide sesamfrø og til sidst i purløget.

Serveres med Wasabi-mayo.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her