Logo

Torsk med peberfrugt - Pimiento con bacalao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk med peberfrugt - Pimiento con bacalao

 

Peberfrugter proppet med torsk, en klassisk opskrift og en fornøjelse for sanserne, du må ikke gå glip af denne sublime kombination af smag.

Personer: 4. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 30 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 260 °C.

 

# Ingredienser

2 røde peberfrugter
1 fed hvidløg
100 g saltet torsk
olie
salt

I køkkenet

1. Skyl peberfrugterne, og gnid dem med olivenolie.
2. Pil hvidløget, og hak det fint.
3. Læg den saltede torsk i koldt vand for at trække saltet ud af den.

Skift vandet et par gange.

Tør til sidst torsken med køkkenrulle, og fjern skindet.

Del torskekødet i små stykker, og kom lidt olivenolie på det.

Tilsæt om nødvendigt lidt salt.

 

Ved grillen

1. Forbered grillen til direkte varme – ca. 260 °C.

Hvis du bruger en kulgrill, skal du bruge briketter i en mængde, der omtrent svarer til en trekvartfuld grillstarter.
2. Læg peberfrugterne på grillristen og grill dem under låg i ca. 12 minutter.

Vend dem en gang, så de grilles på alle sider.
3. Lad peberfrugterne køle af, og fjern skindet.

Skær dem i skiver, og gem den væske, de frigiver.
4. Bland peberfrugten med hvidløg og torskekød i en skål, og tilsæt evt lidt mere olivenolie ved anretning.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her