Logo

Indisk krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indisk krydderi

 

En af mine yndlingsblandinger til and, kylling og lam. Portionen her rækker til ca. 4 kg.

#

1 spsk stødt kardemomme

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødt kryddernellike

½ tsk stødt muskat

1 spsk stødt spidskommen

1 spsk fennikelfrø, stødt i morter

1 spsk salt

1 spsk sukker

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her