Logo

Ølmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ølmarinade

 

I følge en undersøgelse, lavet i Tyskland, er det sundt at smide lidt øl i kødmarinaden. Undersøgelsen viste, at ved at lade hvidt eller rødt kød marinere i øl, mindskes risikoen for udvikling af kræftstoffet HCA. Så det er bare med at komme i gang!

 

# Ingredienser:

1 stort løg, skåret i skiver

2 fed presset hvidløg

1¼ dl olie

2½ dl øl

1¼ dl limesaft

2 spsk farin

1 spsk worchestershire sauce

*

Steg løg og hvidløg i halvdelen af olien.

Fjern det fra varmen og tilsæt resten af ingredienserne.

Herefter tilsættes det ønskede kød og sættes i køleskabet i seks timer eller natten over (vend det en gang i mellem).

 

TIPS: Kom kød og marinade i en frysepose og læg det i et fad, så er det lettere at vende det.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her