Logo

Aioli med gurkemeje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aioli med gurkemeje

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Personer: 8. Forberedelse: 30 min. Sværhedsgrad: Middel

 

# Ingredienser

2 æggeblommer, pasteuriserede

1 spsk hvidvinseddike

½ tsk citronsaft

4 dl neutral olie

1 tsk salt

hvid peber

evt. 1 knivspids dijonsennep

1 tsk gurkemeje

1 fed hvidløg, fintrevet

*

I køkkenet

Pisk eddike, citronsaft og æggeblommer skummende i en skål.

Hæld derefter olien i skålen i en meget tynd stråle under kraftig piskning.

Smag til med salt, lidt friskkværnet peber og evt. sennep, når den har en passende konsistens.

Tilføj gurkemeje og hvidløg, og bland godt til aiolien får en flot jævn, orange farve.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her