Logo

Ancho BBQ-blanding med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ancho BBQ-blanding med hvidløg

 

Rækker til ca. 3 kg og passer til alt kød, men er særligt god til vildt og oksekød samt fede fisk.

 

#

4 fed hvidløg, pressede

4 spsk stødt ancho (chili med kraftig smag)

4 tsk farin

1 tsk oregano

½ tsk stødt spidskommen

4 tsk mellemkværnet sort peber

3 tsk salt

*

1. Bland alle ingredienser sammen, og opbevar i køleskab indtil anvendelse.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her