Logo

BBQ-Sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

BBQ-Sauce

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her.

 

Portion: 1 på ca ½ liter. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 45 min. Sværhedsgrad: Middel

Udstyr: 2 håndfulde røgflis – fx hickory

 

# Ingredienser

3 dl ketchup helst Stokes

2½ dl vand

1½ dl cidereddike

1½ dl tomatpuré

200 g brun farin

150 g honning

½ spsk havsalt

½ spsk løgpulver

½ spsk sellerisalt

½ spsk stødt koriander

½ spsk stødt spidskommen

¼ spsk hvidløgspulver

¼ spsk sennepspulver

¼ spsk chilipulver

¼ tsk cayennepeber

½ spsk mørkogte æbler pr. 100 ml sauce (eller anden kogt frugt)

*

 

I køkkenet

Bland alle ingredienserne til saucen, bortset fra de kogte æbler, i en kasserolle.

Kog sammen ved jævn varme i 30-45 minutter.

Tilsæt de kogte æbler i det blandingsforhold, der er angivet ovenfor.

Hæld saucen i en ovnfast skål.

 

Ved grillen

Varm grillen op (indirekte varme) til ca. 110 °C.

Sæt skålen midt på grillristen, og kom røgflis direkte på varmen.

Sæt låget på grillen, og røg saucen i 20-30 minutter.

Lad saucen køle af inden brug.

Opbevar den i en lufttæt beholder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her