Logo

Boller med ost og grønsagsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller med ost og grønsagsfyld


Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - Store boller med peberfrugt, courgette, løg, minimajs og ost. Prøv dem, de er så lækre, og giv os ret. Til 4 Personer

 

# Ingredienser

2 røde peberfrugter, uden kerner og i kvarte

2 courgetter, i skiver

1 stort løg, i runde skiver

150 g friske minimajs

3 spsk olie

4 store alm. eller grovboller, flækkede

125 g mellemlagret ost, revet

Tilbehør: syrnet fløde 9%


* Tilberedning

Nyd et glas rødvin inden du går i gang. 

Varm grillen godt op.

Grill peberfrugterne på grillen med skind siden nedad i 5 min, eller til skindet er sort-blistret.

Kom dem i en frysepose, luk posen til og læg dem til side.

 

Pensl courgetter, løgskiver og majs med olie og grill dem på grillristen i 5 min.

Vend dem jævnligt undervejs og pensl evt. med ekstra olie.

 

Pensl i mellemtiden skærefladen af under- bollerne med olie og drys dem med osten.

Læg overbollerne på og pak hver enkelt bolle ind i alufolie.

Læg dem på grillen i 2-4 min, eller til osten netop begynder at smelte (pas på ikke at give dem for meget).

 

Tag peberfrugterne ud af posen, mens bollerne varmes, og pil skindet af.

Skær kødet i strimler og vend dem sammen med resten af grønsagerne.

 

Læg bollerne over på en tallerken og fjern alufolien.

Fyld dem med de grillede grønsager og server straks med syrnet fløde 9% til.

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her