Logo

Burger Cheese og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger Cheese og bacon

 

Genopfind din næste burger med denne bøf-sammensætning ... Kombiner ost, peberrod, løg og bacon; Bland godt og rul bacon om. Til 4 personer

 

# Ingredienser

450 g magert oksekød, friskhakket

4 løg

2-4 fed hvidløg, knuste

2-3 tsk frisk peberrod, fintrevet

8 skiver mager bacon

2 spsk solsikkeolie

4 skiver ost

peber

4 burgerboller

*

 

I Køkkenet

Kom kødet op i en stor skål.

Riv det ene af løgene fint og kom det op til kødet.

Tilsæt hvidløg, peberrod og peber og ælt det godt sammen med kødet.

Form farsen til 4 lige store burgere.

Pak hver burger ind i 2 skiver bacon, dæk med film og stil dem på køl i 30 min.

Skær resten af løgene i skiver.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Varm olien op på en pande.

Tilsæt løgene og steg dem ved jævn varme i 8-10 min under jævnlig omrøring, til de er gyldne.

Lad løgene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle og hold dem varme.

 

Grill burgerne på grillristen i 3-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Læg en skive ost på hver burger i det sidste minut af stegetiden.

Lun de flækkede boller på grillen, læg dem sammen med kødet og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her