Logo

Burger mexicansk kalkunburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger mexicansk kalkunburger

 

Her kan du få inspiration til brandvarme opskrifter på mexicansk mad. Det mexicanske køkken er ofte fyldt med chili og jalapeños, men også salsa, guacamole og tortillachips

Til 4 personer

 

# Ingredienser

450 g kalkunkød. friskhakket

200 g mexicanske refried beans fra dåse

2-4 fed hvidløg, knuste

1-2 friske jalapeño-chilier, uden kerner og finthakkede

2 spsk tomatpuré

1 spsk frisk koriander, fintsnittet

1 spsk solsikkeolie

salt og peber

 

Tilbehør:

4 burgerboller

snittet salat

salsa

guacamole

tortillachips

*

 

I Køkkenet

Kom kalkunkødet op i en skål og bryd det let op med en gaffel.

Rør de refried beans glatte med en gaffel og kom dem op til kødet.

 

Tilsæt hvidløg, chilier, tomatpuré, koriander samt salt og peber og ælt det godt sammen.

Form farsen til 4 lige store burgere, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Server de mexicanske kalkunburgere i de lune boller sammen med snittet salat, salsa og guacamole, og tortillachips til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her