Logo

Cajunburger med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cajunburger med bacon

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4-6 personer

# Ingredienser

225 g søde kartofler, skrællede og i tern

450 g svinekød, friskhakket

1 granny smith-æble eller et andet syrligt æble, skrællet og revet

2 tsk cajunkrydderi (se opskrifter)  
2 løg

1 spsk frisk koriander, fintsnittet

2 spsk solsikkeolie

8-12 skiver mager bacon
salt og peber

 

Tilbehør:

4-6 burgerboller
salatblade

 

* Tilberedning

1 Kog de søde kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.
Lad dem dryppe godt af, mos dem og stil dem til side.

 

2 Kom kødet op i en skål, tilsæt kartoflerne, revet æble og cajunkrydderi.

Riv 1 af løgene og tilsæt det sammen med salt og peber efter behag og frisk koriander.

Ælt det godt sammen og form farsen til 4-6 lige store burgere.
Dæk med film og stil på køl i 1 time.

 

3 Varm grillen godt op.

Skær resten af løget i skiver.

Varm 1 spsk af olien op på en pande.
Tilsæt løget og steg det ved svag varme i 10-12 min under omrøring, til det er blødt.
Tag panden af grillen og stil den til side.

Pak burgerne ind i 2 skiver bacon hver.

 

4 Steg burgerne i 4-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Flæk og lun bollerne og læg dem sammen med salatblade, burgere og stegte løg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her