Logo

Cajunkrydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cajunkrydderi

 
I cajunkøkkenet blandes mange smagselementer; det gælder også denne blanding, som passer til det meste og som rækker til knapt 1 kg kød, fisk eller fjerkræ.
#
1 tsk salt
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk paprika
½ tsk cayennepeber
1 tsk timian
1 tsk oregano
¼ tsk friskkværnet sort peber
1 tsk stødte sennepsfrø
*
1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.
2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.
3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.
4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier


Alternativ Cajunkrydderi:

# Ingredienser

2 spsk stærk paprika

1 spsk tørret timian

1 spsk knust spidskommen

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk løgpulver

1 tsk friskkværnet sort peber

1 tsk havsalt

1 tsk cayennepeber

1 tsk stødt merian

 

* Tilberedning

Kom alle ingredienserne i en lille skål og bland godt.

 

✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd


Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her