Logo

Citronglaze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronglaze

 

Bedst til kalve- og svinekød, men også til fisk og skaldyr.

4-6 portioner

 

#

1 dl sukker

½ dl æbleeddike

½ dl vand

1 usprøjtet citron, skyllet og i tynde skiver

salt og friskkværnet sort peber

1 spsk majsstivelse + 1 spsk koldt vand

*

1. Smelt sukkeret for middel varme i en tykbundet gryde.

Det skal have en lys karamelfarve, når det er klart.

Tag gryden fra varmen, og hæld æbleeddike og vand i.

Sæt gryden tilbage på varmen, tilsæt citronskiver, og lad det småkoge 10 min.

2. Smag glazen til med salt og peber.

Rør en jævning sammen af majsstivelse og vand.

Tag gryden fra varmen, tag citronskiverne op med en hulske, og rør jævningen i.

Sæt gryden tilbage på varmen, og lad det koge op.

Brug glazen i løbet af et par dage, opbevar den i køleskab imens.

 

Se mere: + Glasering - glaze



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her