Logo

Cookies med lakrids og tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cookies med lakrids og tranebær

 

Disse lakrids-tranebær småkager er super populære og lette at lave – prøv dem! Sprøde, krydrede og med lidt at tygge på, når man bider i dem. En virkelig lækker lille sag, når du har en svaghed for lakrids

 

Personer: 10. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 220 °C. Udstyr: Bagesten m/ bageplade og bagepapir

 

# Ingredienser

500 g hvedemel

1 tsk bagepulver

60 g lakridspulver

125 g tørrede tranebær

375 g koldt smør

500 g rørsukker

2 æg

*

I køkkenet

Sigt mel sammen med bagepulver i en røreskål.

Tilsæt lakridspulver, finthakkede tranebær og smør i små tern.

Ælt til smørret ikke kan mærkes mere.

Tilsæt sukker og æg.

Ælt til dejen samler sig.

Del dejen i klumper på 500 g.

Rul hver klump dej til ruller.

Pak rullerne ind i bagepapir og frys dem, til de er hårde.

Skær rullerne i tykke skiver og læg dem på bageplade beklædt med bagepapir.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte varme.

Læg pizzasten på grillen, og stil bagepladen med småkagerne på stenen.

Bages i 12-15 min. til de er gyldne.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her