Logo

Den perfekte kyllingeburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den perfekte kyllingeburger

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burge Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 store kyllingebrystfileter, uden skind

1 stor æggehvide
1 spsk Maizena
1 spsk hvedemel

1 æg, let sammenpisket
50 g frisk rasp

2 spsk solsikkeolie

2 bøftomater, i skiver

 

Tilbehør:

4 burgerboller
strimlet salat
mayonnaise

 

* Tilberedning

1 Læg kyllingebrystfileterne imellem to stykker bagepapir og bank dem let ud med en kødhammer eller kagerulle.

Pisk æggehviden og Maizena sammen og pensl kyllingen med det på begge sider.

Dæk med film og stil det på køl i 30 min, og vend derefter kyllingen i melet.

 

2 Kom ægget og raspen op i hver sin dybe tallerken og vend kyllingen først i ægget - lad det dryppe godt af hen over tallerkenen - og derefter i raspen.

 

3 Varm grillen godt op.

Pensl de panerede kyllinger med lidt olie, læg dem på grillen og steg dem ved jævn-stærk varme i 6-8 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Du kan evt. skære en af brystfileterne igennem, hvis du er i tvivl.

Grill tomatskiverne med de sidste 1-2 min.

Server kyllingen i de lune boller sammen med strimlet salat, de grillede tomatskiver og mayonnaise.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her