Logo

Eksotiske fiskespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Eksotiske fiskespid 

 
Når du skal grille, tænker du måske ofte på en stor bøf, grillpølser, majs og hvidløgsbrød. Men fisk, spidskål, blomkål og aubergine egner sig også til grill.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 25 min

 
# Ingredienser
500 g sejfilet
1 spsk citronsaft
1 lille dåse ananasstykker
4 løg
1 rød peberfrugt
salt og peber
2 spsk olie
1 bæger cremefraiche
2 spsk mayonnaise
½ tsk karry

 
* Tilberedning
1 Skyl sejfileten, dup den tør, skær den i store tern og dryp citronsaft på.

 
2 Kom ananasstykkerne i en sigte, lad dem dryppe af og gem saften.

 
3. Pil løgene og skær dem i halve.
Gør peberfrugten i stand, skyl den og skær den ud i stykker.

 
4 Sæt ingredienserne skiftevis på spiddene og krydr med salt og peber.
Pensl med olie og steg dem i 10·15 min på grillen.
Vend dem jævnligt undervejs.

 
5 Rør cremefraichen glat med mayonnaisen og smag til med
salt, peber, karry og ananassaft. Server denne sauce til spiddene.

 
Pr. portion ca. 1726 kJ/413 kcal 23 g protein, 26 g fedt, 18 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her