Logo

Entrecôte bøf, chili- og honningmarineret, med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Entrecôte bøf, chili- og honningmarineret, med coleslaw 

 
Coleslaw er et lettere tilbehør til hakkebøffen end kartofler og sauce. Her får du opskriften på en nem coleslaw, du kan servere som tilbehør til din bøf.
Portioner·4. Tid: 25 min

 
# Ingredienser
2 spsk barbecuesauce
1 spsk Worcestershire sauce
1 spsk honning
1 frisk, lang rød chili, hakket fint
1 fed hvidløg, presset
4 x 200 g entrecôte

 
COLESLAW:
2 spsk mayonnaise
1 spsk hvidvinseddike
160 g hvidkål, i tynde strimler
160 g rødkål, i tynde strimler
1 mellemstor gulerod (120 g), revet groft
3 forårsløg, i tynde skiver

 
* Tilberedning
Bland de to slags sauce, honning, chili og hvidløg i en stor skål.
Vend kødet godt i honningblandingen.

 
Lav coleslaw-salaten:
Kom mayonnaise og eddike i et glas med skruelåg, og ryst det godt.
Bland dressingen med kål, gulerod og forårsløg i en stor skål.
Ryst skålen for at blande det hele.

 
Steg bøfferne på en varm, oliesmurt grillpande eller på en havegrill,
til de er brune på begge sider og stegt som ønsket, ca. 2x5 min.
Server bøfferne med coleslaw.

Entrecôte bøf, chili- og honningmarineret, med coleslaw 

Pr. portion: 15,2 g fedt, 1605 kJ.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her