Logo

Entrecôte forberedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Entrecôte forberedt

 
Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er beregnet til 4 personer

 
# Ingredienser
1 kg højrebssteg
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
1 tsk salt
2 tsk sort peber, stødt
1 tsk paprika


* Tilberedning
Gnid højrebet med krydderierne og sæt det i ovnen ved 140 °C i 45 min.
Herefter tages det ud og skæres i 4 lige store skiver.
De fire skiver steges ca. 1½ min på hver side ved høj varme 
på en grill eller grillpande.

 
Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark


# Ingredienser
4 mellemstore kartofler
4 spsk rapsolie
100g kvark
2 spsk cremefraiche
1 lille løg
2 spsk hakket purløg
salt og peber


* Tilberedning
Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og strø salt på.
Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.
Grill dem ca. 40 min over indirekte varme ved ca. 200 °C eller i ovnen.
Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken, tilsæt salt og peber og bland godt.
Luk kartoffelpakkerne op foroven.
Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom kvarkfyldet i og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her