Logo

Entrecôte med olivensalsa og grillede aspargeskartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Entrecôte med olivensalsa og grillede aspargeskartofler 

 
Få den bedste opskrift på skøn og velsmagende grillet entrecôte, grillede kartofler og salsa af persille, oliven, peberfrugt, hvidløg og oregano
Portioner: 4. Tid 50 min.

 
# Ingredienser
2 spsk olie
2 fed hvid løg, presset
1 spsk frisk oregano, hakket fint
2 tsk citronskal, revet fint
1 spsk citronsaft
4 x 125 g kalve-entrecôte

 
GRØN OLIVENSALSA:
1 spsk citronsaft
3 spsk bredbladet persille, hakket groft
80 g store grønne oliven, hakket fint
1 lille rød peberfrugt (150 g), hakket fint
1 spsk olie
1 fed hvidløg, presset
1 spsk frisk oregano, hakket fint

 
GRILLEDE ASPARGESKARTOFLER:
1,5 kg store aspargeskartofler
0,6 dl friske timianblade
1 spsk citronskal, revet groft
2 fed hvid løg, presset
0,8 dl olie
0,6 dl citronsaft

 
* Tilberedning
Lav den grønne olivensalsa: Bland ingredienserne i en lille skål.

 
Lav de grillede aspargeskartofler:
Kog eller damp kartoflerne (evt. i mikroovn), til de er møre.
Hæld vandet fra.
Halver kartoflerne på langs.
Bland timian, citronskal, hvidløg, olie, citronsaft og kartofler i en skål,
og ryst den for at dække kartoflerne med krydderblandingen.
Steg kartoflerne på en varm, oliesmurt grillpande eller på en havegrill
i ca. 15 min, til de er brune.

 
Bland olie, hvidløg, oregano, citronskal og -saft i en lille skål, og
pensl kødet med blandingen.
Steg kalve-entrecoterne på en varm, oliesmurt grillpande eller
på en havegrill, til de er brune på begge sider og stegt som ønsket.
Server entrecôte med salsa og kartofler.

 
Pr. portion: 35 g fedt, 2897kJ

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her