Logo

Ferskener med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskener med mascarpone

 

Ferskner bliver lune og lækre, hvis du giver dem en kort tur på grillen. Andre stenfrugter som blommer, nektariner og abrikoser kan også grilles. 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 Personer

 

# Ingredienser

4 ferskener

175 g mascarpone

40 g pekan- eller valnødder, hakkede

1 tsk solsikkeolie

4 spsk ahornsirup

*

 

I køkkenet

Flæk ferskenerne og fjern stenen.

Læg de halve ferskener sammen igen og pak dem ind i film, hvis desserten forberedes i god tid.

 

Rør mascarpone og nødder sammen i en skål.

Stil cremen på køl frem til serveringen.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Pensl de halve ferskener med lidt majsolie, læg dem på grillristen og grill dem ved jævn varme på grillristen i 5-10 min, eller til de er meget varme.

Vend dem en enkelt gang undervejs.

 

Anret ferskenerne på et serveringsfad og fyld dem med en god klat mascarponecreme.

Stænk ahornsiruppen over cremen og ferskenerne og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her