Logo

Fiskeburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskeburger

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

150 g kartofler, skrællede og i tern

225 g torskefilet, uden skind
225 g røget hellefisk, uden skind

1 spsk citronskal, fintrevet
1 spsk persille, finthakket
1-2 spsk hvedemel

1 æg, let sammenpisket
75 g frisk rasp

2 spsk solsikkeolie
salt og peber

4 burgerboller

 

* Tilberedning

1 Kog kartoflerne i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.

Hæld vandet fra og mos dem.

Skær begge slags fisk i mindre stykker og kom dem op i en foodprocessor sammen med de mosede kartofler, citronskal, persille samt salt og peber efter behag.

Blend det til en fars ved hjælp af pulsknappen.

Form farsen til 4 burgere og vend dem i mel.

Dæk med film og stil dem på køl i 30 min.

 

2 Kom æg og rasp op i 2 dybe tallerkener og vend burgerne først i æg - lad dem dryppe godt af hen over tallerkenen - og derefter i rasp.

Stil dem på køl i yderligere 30 min.

 

3 Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem i 4-5 min på hver side, eller til de er gyldenbrune og gennemstegte.

Server i de lune, ristede burgerboller.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her