Logo

Frugter grillede med chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugter grillede med chokoladesauce


Her er en fantastisk lækker dessert, bestående af grillede frugter, og de kan serveres med mange forskellige slags tilbehør som is, chokoladesauce, koldt flødeskum...

 

Personer: 5. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 210 °C. Udstyr: Kyllingeholder

 

# Ingredienser

1 pære

1 æble

¼ klase vindruer u/ sten

¼ ananas

½ dl valnødder

1 spsk akaciehonning

Cointreau

½ dl chokoladeknapper

¼ dl fløde

*

I køkkenet

Skær æble, pære og ananas i store tern, og læg dem i bunden af kyllingeholderen sammen med de hele vindruer.

Hak valnødderne groft, og drys dem over frugten.

Hæld akaciehonning og cointreau over.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, høj varme.

Sæt kyllingeholderen med frugten på grillristen, og lad frugterne stege i ca. 10 min.

Fyld herefter chokoladeknapper og fløde i koppen på kyllingeholderen.

Rør rundt i chokoladesaucen i ca. 5 min., til den er klar – det er vigtigt, at den ikke får for lang tid, da saucen ellers vil skille.

 

Tips: Udskift frugten efter smag. Flamber evt. frugterne med calvados eller lignende ved servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her