Logo

Fyldte figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte figner

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

8 friske figner

100 g flødeost naturel
1 tsk stødt kanel

3 spsk brun farin
yoghurt naturel, cremefraiche, mascarpone eller is, som tilbehør

 

* Tilberedning

1 Riv 8 stykker stanniol på 18 cm af.

Skær et dybt kryds i fignerne, og stil dem på hvert sit stykke stanniol.

 

2 Kom flødeosten op i en skål.

Tilsæt kanelen og rør det godt sammen.

Fyld fignerne med cremen og drys l tsk brun farin i hver.

Saml fignerne og pak dem ind i stanniolen som små pakker.

 

3 Læg pakkerne på grillen og grill dem i ca. 10 min, eller til fignerne er møre.
Vend dem jævnligt undervejs.

 

4 Pak fignerne ud og anret dem på et serveringsfad.

Server straks med yoghurt naturel, cremefraiche, mascarpone eller is.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her