Logo

Grillet kalvenyre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet kalvenyre

 

Vær omhyggelig med valget af kalvenyre. Den skal være dybt rosa til lyserød. Så har den en mild og fin smag. du kan også bruge kalvelever, hvis du ikke kan finde gode kalvenyrer; det er anderledes, men godt. Brug en åben grill med kul, eller en gasgrill.

4 portioner

 

#

2 kalvenyrer à 350 g

salt og friskkværnet sort peber

olie

Whisky sour glaze, se opskrift  

*

 

1. Fjern fedtet i midten af nyrerne.

Smør dem med lidt olie, og krydr med salt og peber.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, der skal være middelstærk.

Grill nyrerne ca. 5 min. på hver side over direkte varme.

De skal pensles med glaze nogle gange de sidste minutter.

Tag nyrerne af, og pak dem ind i alufolie. Lad dem hvile i 5 min. inden servering.

 

3. Skær nyrerne i tynde skiver, og server dem med ekstra glaze og salat til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?





Effektiv reklame - klik her