Logo

Grillet laks i tacoskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet laks i tacoskaller

 

Brug en åben grill med kul eller en gasgrill.

4 portioner

 

#

600 g laksefilet skåret i 8 skiver

salt og friskkværnet sort peber

2 tsk oregano

2 dl Chipotle-mayonnaise, se opskrift 

2 avocado, kødet skåret i terningstore stykker

2 tomater, skåret i terningstore stykker

2 limefrugter, skåret i både

1 lille rødløg, finthakket

1 lille romainesalat, skåret i strimler, brug evt icebergsalat

8 tacoskaller, til servering

syltede jalapeños fra dåse, til servering

*

 

1. Gør alt tilbehøret klar, og forvarm tacoskallerne.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Krydr laksestykkerne med salt, sort peber og oregano.


3. Grill dem over direkte varme - regn med 2-3 min. på hver side.

Stil tilbehøret frem i skåle, og lad gæsterne fylde deres egne tacos.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her