Logo

Grillspid med havtaske og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Grillspid med havtaske og rejer


Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

600 g havtaskefilet uden hinder
1 grøn peberfrugt
1 løg

3 spsk olie
3 spsk citronsaft

2 fed hvidløg, knuste

16 store friske rejer, pillede
16 friske laurbærblade

salt og peber

 

* Tilberedning

1 Skær havtasken i 2½ cm store tern.

Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i tern på samme størrelse.

Skær løget i 6 både, skær hver båd over på midten og del stykkerne i 2 lag.

 

2 Marinade: Kom olie, citronsaft, hvidløg samt salt og peber op i en skål og pisk det sammen.
Tilsæt havtasken, rejer, løg og peberfrugt og vend det godt rundt i marinaden.

Dæk med film, stil det på køl og lad fisk og grønt marinere i 2-3 timer.

 

3 Sæt fisk, rejer, peberfrugt, løg og laurbærblade skiftevis på 8 oliesmurte metalspid.
Forsøg at fordele ingredienserne så ligeligt som muligt mellem spiddene.

 

4 Varm grillen godt op.

Grill spiddene i 10-15 min, eller til de er akkurat gennemstegte, og fisken er lysebrun. Vend dem jævnligt undervejs og pensl samtid med resten af marinaden.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her