Logo

Grillspid med kalkun og korianderpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med kalkun og korianderpesto

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

450 g kalkunbryst uden skind og ben, i 5 cm store tern

2 courgetter, i tykke skiver

1 rød og 1 gul peberfrugt, uden kerner og i 5 cm store stykker
8 cherry tomater

8 perle- eller skalotteløg, pillede men hele

 

Marinade:

6 spsk olie
3 spsk tør hvidvin

1 tsk grønne peberkorn fra glas, knuste

2 spsk frisk koriander, fintsnittet

salt

 

Grillspid med kalkun og korianderpesto 


Korianderpesto:

50 g friske korianderblade

15 g bredbladet persilleblade
1 fed hvidløg

50 g pinjekerner

25 g parmesan, friskrevet

6 spsk olie
saften af 1 citron

 

* Tilberedning

1. Kom kalkunkødet op i en stor glasskål.
Marinade: Pisk olie, vin, peberkorn og koriander sammen i en skål og smag til med salt.

Fordel marinaden over kalkunen og vend det godt sammen.

Dæk med film, stil det på køl og mariner kalkunen i 2 timer.

 

2. Varm grillen godt op.

Pesto: Kom koriander og persille i en foodprocessor og blend, til det er finthakket.

Tilsæt hvidløg og pinjekerner og blend videre med pulsknappen i korte stød.
Tilsæt parmesan, olie og citronsaft og blend det kort sammen.

Kom pestoen op i en skål, dæk med film og stil den på køl.

 

3. Lad kalkunen dryppe af, men gem dressingen.

Sæt kalkun, courgetteskiver, peberfrugt, cherry tomater og løg skiftevis på metalspid.

Grill dem ved jævn-stærk varme i 10 min.

Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.
Server straks med korianderpestoen til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her