Logo

Grillspid med kokosrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med kokosrejer

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

6 forårsløg

1 dåse kokosmælk

fintrevet skal og saft af 1 lime
4 spsk frisk koriander, fintsnittet, plus ekstra til pynt

2 spsk majs- eller solsikkeolie
650 g pillede rå tigerrejer uden tarmstrenge

peber

citronbåde, som tilbehør

 

* Tilberedning

1 Snit forårsløgene fint og kom dem op i et fladbundet fad (ikke metal) sammen med kokosmælken, limeskal og -saft, koriander og olie.

Rør det godt sammen og smag til med peber.

Tilsæt rejerne og vend det godt sammen.

Dæk med film, stil rejerne på køl og lad dem marinere i 1 time.

 

2 Varm grillen godt op. Lad rejerne dryppe af, men gem marinaden.

Sæt rejerne på 8 lange metalspid.

 

3 Grill rejerne ved jævn-stærk varme i 8 min, eller til de er smukt lyserøde.

Ved dem jævnligt undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.

Server straks, pyntet med ekstra koriander og med citronbåde til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her