Logo

Grillspid med krydret pølse og kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med krydret pølse og kalkun

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 8 personer

# Ingredienser

6 spsk olie

2 fed hvidløg, knuste

1 frisk rød chili, uden kerner og hakket

350 g kalkunbryst

300 g små chorizopølser
1 æble

1l spsk citronsaft
8 laurbærblade
salt og peber

 

* Tilberedning

1 Kom olie, hvidløg, chili samt salt og peber i et glas med skruelåg og ryst det godt sammen.

 

2 Varm grillen godt op.

Skær kalkunbrystet i tern på 2½ cm med en skarp kniv.

Skær pølsen i 2½ cm store stykker.

Skær æblet i stykker på størrelse med kalkunen og fjern kernehuset.

Vend æblerne i citronsaften, så de ikke misfarves.

 

3 Sæt skiftevis kalkun, pølse, æble og laurbærblade på 8 oliepenslede metalspid.

 

4 Grill spiddene i 15 min, eller til kalkunen er gennemstegt.

Vend dem ofte undervejs og pensl samtidig med krydderolien.

 

5 Anret spiddene på varme tallerkener og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her