Logo

Grillspid med svinekød og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med svinekød og ananas

 

Det er en god ide at variere med lammekød, eller måske oksekød såsom tyndsteg. Server spiddene med Ingefær-jordnødde sauce. Brug grillkul og en stor åben grill eller en gasgrill.

4 portioner  

 

#

700 g hel svinekam eller svinefilet

½ frisk ananas

Indisk krydderi, se opskrift  

olie

8 grillspid af træ, der har ligget i blød i vand ½ time

alufolie

*

 

1. Skær kødet i store tern, ca. 3x3 cm.

Ternene krydres med indisk krydderi og lægges til side.

Skær enderne af ananassen.

Stil den derefter på højkant, og skær skrællen af oppefra og ned.

Skær ananassen i lige så store tern som kødet.

 

2. Sæt kød og ananas skiftevis på spiddene, og dryp lidt olie over.

Lav saucen, og stil den til side.

 

3. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå og dækker halvdelen af grillen.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Læg en bred strimmel folie ud, så enderne af spiddene ikke brænder.

Grill spiddene over direkte varme.

Regn med 2-3 min. på hver side og i alt ca. 12 min.

Lav den wokgrillede pastasalat imens.

Server spiddene med det samme, ledsaget af sauce og salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her