Logo

Højreb med kryddersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Højreb med kryddersmør

 

Højrebskoteletter med ben er en af de bedste udskæringer af oksekød. De har en dyb og fin kødsmag og en fin marmorering. Som alternativ kan du bruge entrecôte uden ben, oksefilet eller flanksteak. Brug en åben grill og kul, eller en gasgrill. 6 portioner

 

#

6 store skiver oksehøjreb à 300 g

salt og friskkværnet sort peber

kryddersmør, se opskrift 

kartoffelsalat, se opskrift 

*

 

1. Lav kryddersmør og kartoffelsalat.

Fjern unødvendigt fedt på kødstykkerne, og krydr dem med salt og sort peber.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, der skal være meget stærk.

Grill kødet i 3-4 min. på hver side over direkte varme.

Tag kødet af, og pak det ind i alufolie.

Lad det hvile i 5-10 min. før serveringen.

Server kødet med kartoffelsalat og tempereret kryddersmør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her