Logo

Højreb steaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Højreb steaks

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 skiver højreb a ca. 200 g

5 rødløg

3 fed hvidløg

4 spsk rapsolie

sort peber, stødt salt

*

Pil løg og hvidløg og skær dem i tynde skiver.

Kom 2 spsk rapsolie i en skål, læg 2 skiver kød ovenpå, drys med salt og peber og dæk til med halvdelen af løgskiverne.

Læg de to andre skiver kød ovenpå, drys salt og peber på og læg resten af løgene øverst, så de dækker.

Tildæk skålen og sæt den i køleskab i 6 timer.

Gør grillen klar og steg bøfferne over direkte varme 4-5 minutter på hver side.

 

Tip til tilbehør: Scamorza-kartofler

#

4 kartofler

100 g italiensk scamorza-ost

25 g parmesan

½ bdt purløg

3 spsk piskefløde

20 g blødt smør

1 spsk grov dijonsennep

salt og peber

*

Skyl kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem en time ved 250 °C i ovn, til de er møre (mærk efter med en gaffel).

Fjern alufolien og grill kartoflerne i yderligere 10 minutter.

Riv i mellemtiden parmesanen og skær scamorzaen i tern.

Halver kartofler og lad dem køle af.

Udhul kartoflerne, uden at skrællen beskadiges.

Rør kartoffelmosen grundigt med fløde, smør, sennep og parmesan.

Tilsæt scamorza og purløg og smag til med salt og peber.

Kom fyldet i de udhulede kartofler og bag dem 10-15 minutter på grill eller i ovn.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her