Logo

Højreb til konger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Højreb til konger

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

800 g højreb

4 tomater

4 skiver bacon

8 spsk rapsolie

2 spsk dijonsennep

1 spsk sort peber, stødt

groft havsalt

*

Rør rapsolie, sennep og peber sammen og smør højrebet med blandingen.

Grill kødet ved høj varme på alle fire sider i 4 minutter på hver side.

Skær et kryds i hver tomat, læg en skive bacon på og lad tomaterne grille med de sidste 5 minutter.

Lad kødet hvile et øjeblik efter stegning og skær det så i 4 lige store skiver.

Strø havsalt på og server sammen med tomaterne.

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 

Højreb til konger

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her