Logo

Hel ananas på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hel ananas på grillen

 

Det er lækkert med en skøn grilldessert en lun sommeraften. Denne dessert med grillet ananas og vaniljeis eller råcreme er meget nem at lave og smager dejligt.

 

Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 1 time. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 150 °C. Udstyr: Rotisseri

 

# Ingredienser

1 ananas

 

Glasering:

8 spsk honning

1 vaniljestang

½ rød chili

 

Tilbehør:

Vaniljeis eller råcreme 

*

 

I køkkenet

Skræl ananassen – du kan eventuelt beholde toppen på ananassen for syns skyld.

Varm honningen let op.

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland dem i honningen.

Skyl chilien og halvér den.

Læg den ene halvdel ned i glaseringen, og lad nu blandingen stå ved svag varme i 15 minutter. 

 

Ved grillen

Gør grillen klar til indirekte varme – den skal ligge på cirka 150 grader, men en god idé er at bruge eftervarmen, når du er færdig med at tilberede hovedretten.

Sæt spiddet med ananassen i rotisseriets motor, tænd og læg låg på grillen.

Lad nu ananassen grille i 45 minutter.

Herefter begynder du at pensle ananassen med glaseringen med jævne mellemrum.

Grill den yderligere 15 minutter.

Tag ananassen af og servér med vaniljeis eller råcreme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her