Logo

Hjemmelavet nougatis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmelavet nougatis

 

Hjemmelavet is smager bare helt fantastisk. Det er nemt at lave og man behøver ikke være et geni i et køkken. Kan du piske flødeskum, så er du rigtig godt på vej.

 

# Is:
4 æggeblommer
2 ½ dl flormelis
½ l piskefløde

 

Nougatcrunch:
50 g hasselnøder eller mandler
2 dl sukker

100 g mørk chokolade
1 sjat Amaretto

*

 

Lad sukkeret smelte langsom på en pande.

Pas på det ikke brænder på.

Når sukkeret er smeltet tilsættes hasselnødderne og de vendes rundt i sukkeret.

Hæld hele herligheden ud på et stykke bagepapir.

Pas på det er seriøst varmt.

Det skal afkøle før, det kan hakkes groft og kommes i isblandingen.

 

Pisk fløden stiv, en anelse stivere, end almindelig flødeskum.

Tag en ny skål frem og pisk heri æggeblommer, flormelis samt vanilje meget hvidt.

Vend æggemasse og flødeskum forsigtigt sammen.
Hak chokoladen groft og vend det sammen med nougatcrunch, og Amaretto efter smag, forsigtigt ned i isen.

TIPS: Hvis du bare vil lave vaniljeis, eller is med chokoladestykker så kan du sagtens udelade nougatcrunch.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her