Logo

Japansk grillkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Japansk grillkylling

 

Her bruger du både direkte og indirekte varme. Brug en kuglegrill med briketter eller en gasgrill med låg. Serveres med Enokisvampe med bacon, se opskrift  

4 portioner

 

*

6 hele kyllingelår eller kyllingelår i mindre stykker (ca 1 kg)

Japansk soyamarinade, se opskrift  

1-2 forårsløg til pynt

*

 

1. Bland marinaden sammen.

Skær nogle snit gennem skindet og helt ind til benet på kyllingelårene.

Lad dem marinere et par timer.

 

2. Lad briketterne brænde ned, til gløderne er grå og dækker det halve af grillen.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Læg kyllingebenene med skindsiden opad på grillristen, så de steges ved indirekte varme ca. 30 min.

Sørg for, at de ligger med samme afstand til gløderne, da de ellers vil blive stegt ujævnt.

Hold låget lukket og spjældene åbne i både bunden og låget.

 

3. Vend så kyllingebenene, så de har skindsiden nedad, og flyt dem samtidig, så de får direkte varme.

Nu skal låget være åbent.

Regn med 10 min. mere, og sørg for at pensle kyllingelårene med marinade hele tiden.

Læg kyllingelårene på et stort fad, og drys med snittet forårsløg

Lad nu alle kaste sig over dem.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her