Logo

Kødboller spansk krydrede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller spansk krydrede

 

Vores krydrede kødboller i tomatsauce er inspireret af det spanske køkken. En nem, smagfuld klassiker, som altid er en sikker vinder hos børnene.

 

Personer: 6. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 30 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Æbleskivepande

 

# Ingredienser

1000 g oksekød
1 dl hvedemel
2 æg
1,5 dl mælk
4 fed hvidløg (finthakket)
4 kviste hakket persille
4 kviste hakket kørvel
2 spsk spidskommen
2 spsk lakridspulver
2 spsk paprika
2 tsk allehånde
saft og skal af en citron
salt og peber

smør til stegning

*

I køkkenet

Bland kød, mel, æg og mælk i en røreskål, og rør med en håndmikser.

Tilsæt derefter persille, kørvel hvidløg, krydderier, og rør videre (dejen skal være som en frikadelle-dej).

Tilsæt citronsaft og -skal, og rør dejen videre med en ske.
Tag en spiseske, og lav SMÅ kødboller i hånden.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt æbleskivepanden på risten, og varm panden op.

Læg lidt smør i hvert hul.

Læg små kødboller af fars ned i hvert hul, og grill bollerne til de er gyldenbrune på alle sider.

 

Tips: Server kødbollerne sammen med en grillet tomatsauce og med pasta og godt brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her