Logo

Kalkun med estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkun med estragon

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 kalkunschnitzler a 175 g
4 tsk grov dijonsennep

8 friske kviste estragon, plus ekstra til pynt

4 skiver mager bacon
salt og peber
salatblade, som tilbehør

 

* Tilberedning

1. Varm grillen godt op.

Krydr schnitzlerne med salt og peber.

Fordel den grove sennep jævnt over kødet med en smørekniv.

 

2. Læg 2 kviste estragon på hver schnitzel og rul en skive bacon rundt om for at holde dem på plads.

Sæt baconen fast med en tandstikker.

 

3 Grill schnitzlerne ved jævnstærk varme i 5-8 min på hver side.

Anret dem på tallerkener og pynt med estragonkviste.

Server med grøn salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her