Logo

Kartoffelsalat med agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat med agurk


Cremet kartoffelsalat med dild og agurk og en snert af bearnaise. Du vil få succes med dette dejlige tilbehør.  


#

750 g kartofler, kogte

1 salatagurk og/eller peberfrugt

1 æg

dild eller persille

 

Dressing:

1 revet løg

4 spsk olie

2-3 dl ymer/ylette

2 spsk bearnaiseessens

2-3 spsk koncentreret tomatpuré

1 tsk lys dijonsennep

salt og peber

 

Pisk dressing sammen.

Vend kogte kartofler skåret i terninger, 3 dl terninger af salatagurk og/eller peberfrugt i.

Smag salaten til.

Drys hakket dild eller persille over ved anretningen.

 

Tips: Har du lidt radiser vil det give lidt rød farve i salaten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her