Logo

Kebab med kanin, chorizo og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kebab med kanin, chorizo og squash

 

Kebab er et persisk ord, der betyder grillet kød. I starten brugte man kun lammekød til at lave kebab med, altså, i dag bruges der lammekød og oksekød blandet sammen.

 

Personer: 4. Forberedelse: 1,5 time. Tilberedning: 8 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel.

 

# Ingredienser

Til 4 kebabspid

4 kaninfileter
1 håndfuld korsknapblade
1 spsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 squash
1 chorizo

*

I køkkenet:

Start med at skære kaninfileterne i store tern.

Hak korsknapbladene fint, kom dem i en skål med dijonsennep og olie og krydr med salt og peber.

Tilsæt kaninternene, rør godt rundt, og lad derefter blandingen marinere i køleskabet i 1 time eller om muligt natten over.

 

Som kebabspid kan du enten bruge bambusspid, der har ligget i vand i et stykke tid forinden, eller – hvis det skal være lidt mere vildt – friske, grønne hasselkviste, hvor du selv har fjernet barken.

 

Rengør squashen, skær den i meget tynde bånd på langs, og skær derefter chorizopølsen i 1 cm tykke stykker.

Start med at sætte et stykke squash, som du folder som en harmonika, på spiddet.

Sæt derefter kanin og chorizo på, og gentag så, indtil du har 4 fyldte grillklare kebabspid.

Ved grillen:

Varm grillen op (indirekte varme).
Steg spiddene i 6-8 minutter, og drej dem med regelmæssige mellemrum.

Servér dem med en blandet salat og pitabrød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her