Logo

Ketchup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ketchup

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. I midten af billedet. Tjek det selv ud her

 

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 40 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Meget let. Grilltemperatur: 185 °C

 

# Ingredienser

2 gulerødder

1 løg

3 fed hvidløg

½ frisk rød chili

1 dl smagsneutral olie til stegning

1 tsk spidskommen

1 tsk stødt koriander

5 spsk honning

3 dl eddike

2 laurbærblade

1 spsk paprika

8 spsk tomatpuré

500 g flåede tomater

salt

*

 

I køkkenet

Skræl gulerødder, løg og hvidløg, og skyl chilien.

Skær det hele i grove stykker.

 

Ved grillen

Varm grillen op (indirekte varme) til ca. 185 °C.

Sæt en wok på grillristen, så den bliver varm.

Tilsæt olie til stegning samt spidskommen og koriander.

Lad det stege i 2 minutter.

Tilsæt gulerødder, løg, hvidløg og chili.

Lad det stege i yderligere 3-4 minutter, og tilsæt derefter honning.

Lad blandingen koge op, og tilsæt derefter eddiken.

Kog blandingen ind til det halve.

Tilsæt resten af ingredienserne, og lad blandingen simre over indirekte varme i 25-30 minutter.

Blend nu massen, så den får en jævn konsistens, og sæt derefter ketchuppen i køleskabet.

Krydr med salt, når ketchuppen er afkølet.

 

Tips: Ketchuppen kan holde sig i lang tid i køleskabet, hvis du skolder beholderen forinden og aldrig stikker fingre eller andet urent ned i ketchuppen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her