Logo

Krondyrkølle på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krondyrkølle på grill

 

Krondyrkølle er noget af det fineste vildt og ret kostbar. Tilberedningen i denne opskrift er enkel og superlækker.

 

4 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: let. Grilltemperatur: 200 °C.

 

# Ingredienser:

600 g krondyrkølle/filet
3-400 g keyserhatte svampe
1 stort, snittet skalotteløg
25 g smør
2 spsk soya
1 fed, finthakket hvidløg
4 spsk karse
1-2 fennikel
3 spsk dild

1 knsp citronskal
1 spsk olie
1 knsp knust hvidløg
salt og peber

*

 

I køkkenet  

Soignér svampene, og rist dem i halvdelen af smørret.

Sautér herefter løg i resten af smørret og soja.

Tilsæt hvidløg, når panden tages fra blusset.

Rens fennikel, og befri for de yderste grove dækblade.

Skær fennikel i kvarte.

Skær kødet i tynde skiver, og pensl med lidt olie.

 

Ved grillen

Grill fennikel stykker 2-3 min. på hver side.

Vend de varme fennikel med dild, citronskal, olivenolie og hvidløg.

Grill kødet kort på hver side, og krydr med salt og kværnet peber.

Servér de grillede krondyrskiver med keyserhatte, skalotteløg og strø med karse.

Anret evt. den grillede fennikel på en sidetallerken.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her