Logo

Kylling Cajun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling Cajun

 

Kylling krydret med det sydamerikanske blandingskrydderi cajun, et krydderi med adskillige ingredienser, hvoraf paprika er det mest ...

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 store kyllingeunderlår

4 kyllingeoverlår

2 friske majskolber, uden blade og silke

75 g smør, smeltet

et par kviste bredbladet persille

 

Cajun Krydderiblanding:

2 tsk løgpulver

2 tsk paprika

2 tsk salt

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk tørret timian

½ tsk cayennepeber

½ tsk fintmalet sort peber

½ tsk fintmalet hvid peber

¼ tsk stødt spidskommen

*

 

I Køkkenet

Skær 2-3 skrå snit i begge slags kyllingelår med en skarp kniv og læg dem i et stort fad.

Skær majskolberne i 4 cm tykke skiver og kom dem op i fadet.

Rør alle ingredienserne til krydderblandingen sammen i en lille skål.

Pensl kyllingen og majsen med smeltet smør og drys krydderblandingen over.

Vend det hele godt sammen.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Grill kyllingen på risten ved jævn-stærk varme i 15 min, læg derefter også majsene på og grill videre i 10-15 min, eller til kyllingen er gennemstegt og begynder at blive mørk i kanterne.

Vend majs og kylling jævnligt undervejs.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her