Logo

Kylling med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med krydderurter

 

Opskrift på virkelig lækker og nem helstegt kylling, med tilberedning på grill. Saftig kylling med meget smag - Opskriften er her

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 35-40 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 180 °C. Kernetemperatur: 75°. C. Udstyr: Rotisseri

 

# Ingredienser

1 hel kylling
1 hvidløg
1 bundt persille
salt og peber

 

I køkkenet

Pil hvidløget og hak det og persillen groft.

Fyld kyllingen med hvidløg og persille, og sæt den på rotisseriet.

Krydr godt med salt og peber.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, middelhøj varme.

Sæt rotisseriet på grillen, og lad kyllingen rotere i 35-40 min., til kernetemperaturen er ca. 73 °C.

 

Tips: Kernetemperaturen stiger ofte 2-5 °C, efter at kyllingen er taget af grillen.

Kyllingen skal have en kernetemperatur på 75 °C, når den serveres.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her