Logo

Kylling og aubergine med lakrids

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling og aubergine med lakrids


Hvorfor ikke udvide repertoiret med en grillet aubergine med lakridssmag - og kylling som hele familien vil elske ... du risikerer at skulle lave det ofte, det er dejligt

Personer: 2. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 45 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel.

 

# Ingredienser:

2 auberginer
4 tsk olie
4 tsk frisk timian
½ tsk salt
¼ tsk cayenne peber
1 drys lakridspulver

2 x 125 g kyllingebryst
1 fed hvidløg
2 tsk olie
1 spsk frisk timian
¼ tsk lakridspulver
salat
frisk timian til pynt

Creme:
30 g feta
4 spsk skyr eller cremefraiche
½ fed hvidløg
¼ tsk salt

Kerner fra ½ granatæble

*

 

I køkkenet

Halvér auberginerne og skær 3 riller i dem – en i midten, og en ude i hver side.

Pas på du ikke skærer igennem skindet.

Smør de 4 overflader med 1 tsk olie hver.

Rør ingredienserne til cremen sammen.

Drys med granatæblekerner.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte middelhøj varme.

Læg auberginestykkerne i en alubakke og grill dem i 30-40 minutter.

Grill kyllingebrysterne ved direkte varme (læg dem på grillen direkte over varmekilden, mens auberginestykkerne grilles færdig) i 10-15 min og vend dem en gang undervejs.

Efter ca. 8 min., drys hvidløg, timian, lakrids og salt oven på kyllingebrysterne.

Server 2 halve auberginer med creme og granatæblekerner på toppen sammen med et kyllingebryst til hver person.

 

Tips: Du kan variere mængden af lakridspulver afhængig af, hvor glad du er for smagen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her